بهترین استراتژی های مارکتینگ سال ۲۰۲۰ که باید امتحان کنید
استراتژی های مارکتینگ
در این مطلب قصد داریم به معرفی استراتژی های مارکتینگ منتخب سال ۲۰۲۰ در حوزه تولید محتوای مناسب، معتبر و کاربرپسند بپردازیم. هر یک از این استراتژیها از زبان دهها متخصص بازاریابی دیجیتال یا کارمندان آنها شنیده و تایید شدهاست.
اگر در زمینه بازاریابی دیجیتالی فعالیت میکنید یا برندی برای خود راهاندازی کردهاید و دنبال ایدههای جدید تولید محتوا هستید، پیشنهاد میکنیم تا انتهای مطلب همراه ما باشید تا نگاهی به این استراتژیهای پربازده بیاندازیم.
۱.محتوای ناب تولید کنید
یکی دیگر از استراتژی های مارکتینگ این است که با مهارتی که در زمینه تولید محتوای ناب دارید، بتوانید در زمینه بازاریابی B2B فعالیت کنید.
طبق آمار و ارقام اعلامشده از یک موسسه خارجی که در زمینه بازاریابی دیجیتالی فعالیت میکند، ۷۷% از بازاریابان B2B (Business-to-Business) از بازاریابی محتوا استفاده میکنند. به عبارت سادهتر آنها از داراییهای آموزشی خود برای پرورش، هدایت و ایجاد اعتماد مخاطبان استفاده میکنند؛ این امر برای ورود به بازاریابی کاملا ضروری است.
B2B بازاریابی محصولات و خدمات یک کسبوکار است. بازاریابی B2B نیازها، علایق و چالشهای افرادی که به نمایندگی از سازمانشان، اقدام به خرید میکنند را هدف قرار میدهد. یعنی سازمان را مشتری خود میکند و برای آن محتوای ناب و دسته اول تولید میکند؛ مانند کسانی که به صورت فریلنسری مشغول فعالیت هستند.
به طور کلی برندها باید محتوای مناسب، معتبر و البته مخاطب پسند خود را ایجاد کنند و شما میتوانید با مهارت خود این کار را برای آنها انجام دهید.
۲. پیامهای بازاریابی خود را شخصیسازی کنید
در اولین نوع از استراتژی های مارکتینگ تاکیدمان بر شخصی سازی محتواست. شما باید هر پیام را مرتبط با دادههای دموگرافیک، علاقهمندی و بخشهای موجود در بازار شخصیسازی کنید. متاسفانه تنها برخی از برندها این کار را انجام میدهند.
شخصیسازی موثر در نتیجه رفتارهایی مانند تقسیم رفتاری یا تفکیک مخاطبین براساس اقدامات آنهاست. هر گروه رفتاری میتواند از لحاظ جمعیتی بسیار شبیه به هم باشد و سپس به روشهای بسیار متفاوتی عمل کند. تقسیم رفتاری همان چیزی است که به ما امکان میدهد با هر گروه از مخاطبان، به روش مختص خودشان صحبت و تعامل کنیم.
کاربران باید مورد احترام قرار گیرند و احساس ویژه کنند. بسیاری از کاربران هنوز هم نمیخواهند با حجم زیادی از محتوا بمباران شوند. به طور کلی، تمام محتوای شما باید خلاصه و به راحتی قابل درک باشد تا اطمینان حاصل شود که کاربران با هر تعامل، احساس ارزشمندی میکنند.
۳. در پژوهشهای مبتکرانه سرمایهگذاری کنید
سرمایهگذاری روی پژوهشهای مبتکرانه یکی از بهترین استراتژی های مارکتینگ در سال ۲۰۲۰ بود. این استراتژی به شما امکان میدهد بازخورد زیادی بگیرید.
ممکن است در مورد موضوع انتخابی شما، یک میلیارد محتوا وجود داشته باشد، اما شما میتوانید با بررسی زوایای جدیدی از آن موضوع و ارائه گرافیک و دادههای اختصاصی جدید، زاویه منحصربهفردی از آن را منتشر کنید. این کار منجر به ایجاد پیوندهای جدیدی از وب سایتهای معتبر به محتوای شما میشود و مخاطبان جدیدی را برایتان به ارمغان میآورد.
۴. مطالب خود را بهروز کنید | استراتژی های مارکتینگ
بهروزرسانی محتوای قدیمی، یکی دیگر از استراتژی های مارکتینگ است. بیشتر سایتها دارای مقالات قدیمی هستند که قبلا رتبه خوبی داشتند و بک لینک جذب کردهاند اما ترافیک جستجوی آنها روندی نزولی پیدا کردهاست. این چنین مقالاتی جزء رتبهبندی جدید Google قرار نمیگیرند و در نهایت محتوای بیشتر سایتها دچار تحلیل میشود.
با مرور هر مقاله به صورت جداگانه و بهروزرسانی آنها، افزایش چشمگیری در رتبهبندی ارگانیک خود مشاهده خواهید کرد که منجر به بازدید بیشتر وبسایت و جذب مشتریان جدید خواهد شد. بخشی از بهینهسازی محتوای شما میتواند شامل مشارکت متخصصان دیگر در مقالات شما شود که منجر به ایجاد پیوندهای خارجی بیشتر و حضور بهتر در رسانههای اجتماعی میشود. علاوهبر این بهروزرسانی مطالب قدیمی، ارزان است.
۵. فرصتهای وبلاگ نویسی مهمان خود را گسترش دهید
راه دیگر برای گسترش دامنه شما این است که به افرادی غیر از نویسندگانتان، اجازه دهید از طریق وبلاگ نویسی مهمان، برای برند شما محتوا ایجاد کنند.
این استراتژی هم برای شما و هم برای مهمانتان ایدهآل است زیرا مهمان شما میتواند از این پست برای ارائه تخصص خود استفاده کند و شما میتوانید از دانش او برای استفاده از وبلاگ خود به عنوان منبعی برای تولید محتوای مرتبط استفاده کنید.
۶. در پخش مستقیم مشارکت کنید | استراتژی های مارکتینگ
یکی دیگر از استراتژی های مارکتینگ، ارائه برنامه پخش مستقیم است که امروزه رو به افزایش است. محتوای زنده، توانایی ایجاد تأثیرات بیشتری نسبت به پستهای منتشر شده در سایتها را دارد.
شما میتوانید با یک محتوای آماده و رایگان، به مخاطبان گستردهتری برسید و تعامل بیشتری با کاربر داشته باشید.
۷. فیلمهای توصیفی را امتحان کنید
فیلمهای توصیفی یکی دیگر از استراتژی های مارکتینگ است. این کار باعث میشود مفاهیم پیچیده، آسانتر درک شود. شما میتوانید با ارائه فیلمهای توصیفی به زبان ساده، از این مزیت رقابتی بهره ببرید. ضمن اینکه این فیلمها در سایر ظرفیتها مانند پستهای وبلاگ قابل استفاده مجدد هستند.
علاوهبر این الگوریتم گوگل از وبسایتهای دارای محتوای ویدئویی حمایت میکند، که برای بازاریابی و سئو بسیار مهم است.
۸. میزبان پادکسترها باشید یا به آنها بپیوندید | استراتژی های مارکتینگ
پادکستها راهی عالی در جذب کاربران فعالی هستند که هر هفته بدون نیاز به اینکه در مقابل دوربین ظاهر شوند میتوانند برایتان محتوا تولید کنند. این همچنین یک روش عالی برای استفاده مجدد از محتوایی است که ممکن است قبلا در وبلاگ خود داشته باشید.
حضور در پادکستها یکی از موثرترین استراتژی های مارکتینگ سال ۲۰۲۰ بودهاست زیرا باعث ایجاد ترافیک سایت و آگاهی از برند شدهاست.
بهتر است به پادکستهایی بپیوندید که دارای مخاطبان خاصی هستند، به این صورت میتوانید خود را با علاقه مخاطبانتان تطبیق دهید. زمانی این استراتژی عالی عمل میکند که پادکستر مخاطبان زیادی داشته باشد و مورد اعتماد آنها باشد و مصاحبه با شما را به عنوان تأییدیهای برای اعتبار خودشان تلقی کنند.
۹. کمپینهای بازاریابی ایمیل خودکار تنظیم کنید
یکی دیگر از استراتژی های مارکتینگ کمپینهای بازاریابی ایمیل خودکار است. با ارسال ایمیل خودکار، یک شرکت میتواند تقریبا چهار برابر اوقات معمول، خبرنامه ارسال کند. که این منجربه دریافت بازخورد بیشتری نسبت به حالت عادی خواهد بود.
ایمیل خودکار همچنین امکان شخصیسازی بهتر با تست A / B، اینفوگرافیک، توالی، مناطق زمانی و دکمه های CTA و همچنین بهینهسازی پشتیبان داده را فراهم میکند.
این مطلب را از دست ندهید: ۵ مهارتی که برای موفقیت در تولید محتوا نیاز دارید
۱۰. برای فناوری صوتی آماده شوید
از دیگر استراتژی های مارکتینگ میتوان به فناوری صوتی اشاره کرد. این فناوری شامل رباتهای چت است که با کاهش سرعت پاسخگویی به سوالات متداول و همچنین بهینهسازی الگوی سوالات صوتی و کلمات کلیدی طولانی، همراه است و منجربه کاهش هزینهها و تبدیل بازدیدکنندگان به مشتری میشود.
این مورد یکی از برترین استراتژی های مارکتینگ برای به حداکثر رساندن فرصتهای بازاریابی و تبلیغات از طریق دستیارهای صوتی مانند Siri ، Alexa و Google Assistant خواهد بود.
۱۱. واقعیت افزوده را امتحان کنید | استراتژی های مارکتینگ
در این نوع از استراتژی های مارکتینگ میتوانید با استفاده از واقعیت مجازی، با مشتریان خود ارتباط تعاملی برقرار کنید و به مشتریان کمک کنید تا با مشاهده پیشنمایش محصولات انتخابی خود، اقدام به خرید کنند.
این ایده در ابتدا از دیدن وبسایتهای طراحی مو به وجود آمد. وبسایتی که در آن زنان میتوانستند تصویری از صورت خود را بارگذاری کنند و ببینند که با مدلهای مختلف مو، چگونه به نظر میرسند. این یک استراتژی موفقیتآمیز است. واضحترین مزیت آن این است که مردم را قادر میسازد قبل از پرداخت پول از فرصت ایجاد شده استفاده کنند و ببینند که چگونه یکی از محصولات شما در خانه آنها ظاهر میشود و با اعتماد بیشتری اقدام به خرید کنند.
۱۲. از پیشنهادات هوشمند استفاده کنید
یکی دیگر از استراتژی های مارکتینگ استفاده از پیشنهادات هوشمندی است که میتوانید از آنها بهره ببرید. گوگل و فیس بوک در سال گذشته به طور قابل توجهی قابلیتهای تبلیغات مبتنی بر هوش مصنوعی و پیشنهادات خود را گسترش دادهاند و تبلیغات جستجوی اجتماعی را راهاندازی کردهاند.
گزینههای پیشنهادی هوشمند مانند Google’s Target CPA میتوانند به سرعت از دادههای گذشته استفاده کنند تا هزینه تبلیغات را به سمت جستجوهای برتر، خلاقیت در تبلیغات، مخاطبان و بخشهای جمعیتی بهینه کنند.
برای اطمینان از داشتن هرچه بیشتر دادههای الگوریتمها، Effective Spend کلیه فعالیتهای مهمی را که کاربران در سایتهای فروش انجام میدهند را به طور مستقیم به هر کانال دیجیتال متصل میکند و سپس دادههای CRM مشتری را ردیابی میکند تا به الگوریتم بگوید کدام تبدیلها ناخواسته بوده و کدام یک از آنها منجربه فروش مناسب شدهاند.
۱۳. سئو محلی را در اولویت قرار دهید
برخی از متخصصین بازاریابی، موثرترین استراتژی در مجموعه استراتژی های مارکتینگ در سال ۲۰۲۰ را بهینهسازی و اولویتبندی Google My Business میدانند. ابزاری رایگان که به شما امکان میدهد حضور آنلاین خود را در سراسر Google از جمله جستجوها و نقشهها مدیریت کنید.
میتوانید از این استراتژی به عنوان بخشی از یک برنامه گسترده بازاریابی دیجیتال برای افزایش آگاهی عمومی از برند خود استفاده کنید. در واقع از طریق تولید مداوم پست، بهروزرسانیها و کمک به سوق دادن افراد به لیست Google My Business، نتایج خوبی عایدتان میشود؛ یعنی نهتنها به SEO محلی کمک میکند، بلکه در هدایت جستجوی برندها نیز موثر است.
با وجود اینکه اکثر مشاغل ادعا کردهاند که فهرست Google My Business را دارند، اما درصد کمی آن را بهینه کردهاند. بعلاوه، Google بطور مداوم ویژگیهای جدیدی را اضافه میکند و بسیاری از مشاغل حتی از وجود آنها اطلاع ندارند، به این معنی که فرصتهای هدایت لید را از دست میدهند.
در این مطلب به معرفی برسیاری از استراتژیهای مارکتینگ در زمینه تولید محتوا پرداختیم. لطفا شما هم تجربه و نظر خود را در این زمینه بیان کنید.
مایل به ثبت دیدگاه هستید؟